Technici met ervaring

Uw apparaat is onze zorg

Tegenwoordig is elk bedrijf online te vinden en wordt er volop gebruik gemaakt van smartphones, tablets en computers. Wij begrijpen heel goed dat uw apparaat onmisbaar is voor uw business. Of dit nu een smartphone, tablet of laptop is, wij zullen er voor zorgen dat u uw apparaat zo snel mogelijk weer kunt gebruiken.

Met onze winkels in Bilzen, Sint-Truiden en Diepenbeek kopen wij samen in met 7500 winkels in Europa. Zo garanderen wij steeds de laagste prijs. Alle herstellingen worden uitgevoerd binnen 24h of u krijgt een vervangtoestel. Ook reparaties aan huis zijn geen enkel probleem. ZiZoo is onafhankelijk verdeler van Telecom en kan op die manier u advies geven over de beste en goedkoopste oplossing voor uw noden.

shutterstock_275679320

Verschillende soorten reparaties

Van scherm tot aan het moederbord

Een grote keuze uit alle merken zoals Apple, Samsung, HP, Toshiba, Dell, Acer, Lenovo, MSI etc.

Geen goedkope onderdelen of Chinese aftermarket, maar steeds originele onderdelen met 2 jaar garantie.

Heeft uw apparaat een onbekend probleem, gaat deze niet aan of werkt de audio niet meer? Of werkt uw apparaat niet meer optimaal nadat u hem elders gerepareerd heeft? Wij kunnen dit allemaal voor u uitlezen en in orde maken. Mocht ons dit niet lukken, betaald u niets.

Bespaar kosten voor uw business

Gegarandeerd de laagste prijs

Wij werken niet met tussenhandelaren voor onze reparatiediensten of onderdelen. Omdat wij direct samenwerken met de fabrikanten voor merken zoals Apple, Samsung, Huawei, kunnen wij u als zakelijke klant gegarandeerd de laagste prijs aanbieden.

Heeft u meerdere apparaten voor uw business of verzekering die gerepareerd moeten worden? Neem contact met ons op en ontvang een offerte op maat. Wij garanderen u dat u nergens lagere prijzen zult vinden voor de desbetreffende reparatie.

Op al uw reparaties als zakelijke klant ontvangt u 6 maanden garantie en een factuur voor uw administratie en BTW-teruggave.

  Hoe wilt u verder gaan?
  Voeg nog een repair toe

  Of

  * U kunt uw reparatiemethode later nog wijzigen

  Winkelwagen
  0